Волинський нардеп розповів, як “Володя знайшов баригу Колю”

31.03.2017 / Новини

Народний обранець з Волині Ігор Гузь відреагував на затримання голови Любомльської РДА.

Про це йдеться на його офіційній сторінці у Facebook.

Зокрема, у дописі йдеться про те, як Володимир Гунчик призначив Миколу Пархомука на посаду.

“Знайомтеся, це Володя і Коля

Володя 14 років працював на автозаводі, власником якого був і є Петро Порошенко. Після перемоги на президентських виборах у 2014 році Володю, як вірного виконавця волі господаря, призначають головою Волинської ОДА. Нічим серйозним Володя за цей час не відзначився, своєї позиції ніколи не мав, завжди слухався чинуш з Києва, від чого область завжди страждала. Хоча ні, все ж таки, запам’ятався, як отримав у лоб яйцем від активістів; чи як втікав від них пішки через все місто декілька кілометрів. І буквально остання заява Володі, перед прихильниками торгівельної блокади у Луцьку: “Я з Порошенком у труну ляжу”. Думаю з Володею все зрозуміло… Так от, після свого призначення у липні 2014-го, Володя вирішив замінити УСІХ голів РДА, які були призначені після перемоги Майдану, незважаючи на їхню партійність та результати роботи. Просто тому, що вони не присягнули Порошенку. Дискусії з Володею нічого не дали: вперся як баран і стояв на своєму”, – пише Ігор Гузь.

“У Любомльському районі Володя, в якого кадровий підбір геть нікудишній, знайшов місцевого баригу Колю. А той, нічим серйозним в районі себе не зарекомендуав, окрім того, що вмів “гарно” освоювати бюджетні кошти своєю фірмою, так само “гарно” дякувати та вміти під час застілля випити з літру горілки. Спочатку Колю “оформили” радником голови ОДА. Ще раз повторю: радником на штатній основі та хотіли швиденько “оформити” на посаду голови Любомльської РДА. Але ось незадача, Колю заблокували на рівні Києва і блокували довго, трохи більше року. Чого гріха таїти, знаючи барижне нутро Колі та схильність до хабарництва, долучився до блокування кадрового рішення і я. Але все-таки Адміністрація Президента дотиснула, і в березні 2016-го Колю призначили на посаду.

За цей рік Коля нічим хорошим себе не зарекомендував, окрім того, що розробив систему збору данини з підприємців району, які повинні були системно “дякувати” за будь-яке “сприяння” у підприємницькій діяльності. І ось вчора Колю взяли на гарячому в центрі Любомля, у ресторані “На хвилях Світязя”, при отриманні хабаря в розмірі 2 тисяч доларів. Колі за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України світить позбавленням волі на строк від 8 до 12 років. Ну, але грець з тим Колею, барига є барига.

А от як там наш Володя після цих подій. Не хоче волинській громаді розказати, що там такого цікавого йому нарадив Коля, коли працював штатним радником та які інноваційні підходи в роботі задіював, чим іншив підсоблював своєму шефу! І чи усвідомлює свою відповідальність Володя, рекомендувавши хабарника та баригу Колю на таку посаду?

Володя ж вже старший чоловік, “не вигрібає” зовсім, не вміє і не може, ще й оточив себе хабарниками і баригами, які і його рано чи пізно потягнуть в буцигарню”, – йдеться у дописі нардепа.

4 Коментарів Волинський нардеп розповів, як “Володя знайшов баригу Колю”

  1. Цікаво нардеп описав і доступно зрозуміло описав.Блін,кого ми обирає,куди наші очі дивляться.Там війна,родини щодея втрачають рідних,а ці тварі наживаються й далі.Для для них і революції не було,і крові на майдані.Розстріляти їх треба ,може тоді лбди боятимуться красти і наживатися за наш рахунок.Покидьки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*