Волинський нардеп наполягає на створенні у своєму окрузі повноцінних госпітальних округів (фото)

02.02.2017 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь, у рамках робочої поїздки в округ, зустрівся із працівниками Володимир-Волинського ТМО, щоб ще раз засвідчити свою позицію – місто має бути центром додаткового госпітального округу.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

«Мої виборці і в Володимирі, і в Нововолинську, і це зрозуміло, що вони хвилюються за перспективу лікарень. Як і кожен із нас, хочуть отримувати належну медичну допомогу», – зауважив він. Нещодавно з ініціативи депутата відбувся брифінг у парламенті, де він заявив свою чітку позицію: при узгодженні кількості медичних округів на Волині необхідно додати ще 2-3 одиниці: це – Любомль, Володимир-Волинський та Камінь-Каширський.

«Важливо зберегти дві потужні лікарні: і в Володимирі, і в Нововолинську. Сподіваюся: нас почує уряд,» – наголосив він під час зустрічі.

Наразі з профільним міністерством працює помічник депутата з цього питання. «Будемо далі «тиснути», аби в моєму виборчому окрузі були повноцінні госпітальні округи», – наголосив він.

Народний депутат підкреслив, що створення на Волині лише трьох госпітальних округів – це неправильна позиція голови ОДА Володимира Гунчика: «Він мав би подати заявку на 5-6 госпітальних округів, як це зробили в інших областях і постійно виступати та відстоювати позицію громади, а не просто виконувати вказівки «зверху». Ігор Гузь також висловив свою суб’єктивну думку про те, що двоє депутатів обласної ради з Володимира-Волинского зайняли ганебну позицію, і не відстоюють інтереси жителів міста у цьому питанні.

«Я разом зі своїми колегами Іриною Констанкевич та Юрієм Савчуком виступаємо за збільшення в області кількості госпітальних округів!» – резюмував Ігор Гузь під час зустрічі з колективом Володимир-Волинського ТМО.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*