Волинський кордон взяли під посилену охорону

19.10.2017 / Новини

Державною прикордонною службою України здійснюються активні системні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні та в прикордонних контрольованих районах, в тому числі проводяться спеціальні операції.

Про це інформує сайт Держприкордонслужби.

Наразі триває активна фаза операції «Кордон-2017». І від учора, 18 жовтня, в рамках її проведення для посилення охорони державного кордону з країнами Європейського Союзу у межах Волинської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей залучено резерви Голови Державної прикордонної служби від Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, мобільного прикордонного загону «Дозор», прикордонної комендатури швидкого реагування у загальній чисельності понад 300 військовослужбовців.

 

Як наголосив перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу полковник Руслан Краснопортко – «Основною метою посилення даного напрямку кордону є протидія організованій злочинності. Для допомоги у патрулюванні будуть застосовуватись безпілотні літальні апарати, обладнані сучасними камерами фото- та відеоспостереження, а також тепловізійними засобами».

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*