Волинські та польські митники мізкували, як позбутися черг на кордоні

22.10.2016 / Новини

Волинські та польські митники обговорили взаємодію суміжних служб задля забезпечення безперешкодного руху транспорту.

20 жовтня в пункті пропуску “Ягодин-Дорохуськ”, на польській стороні, відбулася міжнародна чотирьохстороння зустріч представників митних та прикордонних органів.

Головна тема зустрічі – налагодження тісної співпраці між суміжними службами української та польської сторони задля забезпечення безперешкодного руху вантажних та пасажирських транспортних засобів через митний кордон України, – повідомляє прес-служба  ДФС у Волинській області.

Сторони відмітили щорічне зростання пасажиро- та вантажопотоку та виразили глибоке занепокоєння ситуацією щодо черг автомобілів перед пунктом пропуску як з української, так і з польської сторони, особливо наприкінці робочого тижня.

“Ми повинні опрацювати спільні критерії щодо оцінки організації роботи митних та прикордонних служб під час виконання контрольних функцій в пункті пропуску. Тільки виробивши однакові критерії як для української, так і для польської сторони, можливо забезпечити роботу пункту пропуску на паритетних засадах”, – звернув увагу учасникам зустрічі виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

На зустрічі було прийнято рішення щодо забезпечення додаткових робочих місць наприкінці тижня, коли зростає навантаження на пункт пропуску – це першочергові заходи.

Наступний крок – спільне опрацювання експертами чотирьох служб контрольних процедур в пункті пропуску “Ягодин-Дорохуськ” задля забезпечення максимальної уніфікації технологічний процесів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*