Волинські прикордонники здобули перемогу на чемпіонаті з волейболу (фото)

31.10.2016 / Новини, Спорт

Протягом чотирьох днів в Одесі тривав чемпіонат Державної прикордонної служби України з волейболу.

Доводити звання найкращих волейболістів відомства прибули команди з усього державного кордону. Цього року в турнірі взяли участь 9 команд, інформує прес-центр Держприкордонслужби.

Спортивні змагання за першість буквально кипіли на волейбольному полі спортивного комплексу «Динамо». Протягом чемпіонату всі присутні були свідками безкомпромісної спортивної боротьби. Але насамкінець було найгарячіше.

Під час фінальної гри, у якій зійшлися команди Луцького та Ізмаїльського загонів, тривав справжній спортивний бій. Неабиякі емоції вирували як на майданчику, так і серед глядачів. А іноді вболівальники були навіть емоційнішими за гравців. В результаті запеклої боротьби команда Ізмаїльського загону поступилася команді Луцького загону, які і стали переможцями турніру.

Під час церемонії нагородження, окрім традиційних медалей, відзнаки отримали майор Вадим Богонос (Луцький прикордонний загін), якого визнано найкращим гравцем чемпіонату, та представник Кінологічного навчального центру старший прапорщик Віталій Тимочко – як один із найстарших та найдосвідченіших гравців.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*