Волинські прикордонники ходять їсти з автоматами (ВІДЕО)

18.09.2016 / Відео, Новини

На міжнародному пункті пропуску “Доманове” (через державний кордон України з Білорусією) прикордонники залишають територію поста та відвідують магазини з автоматами.

В одному з торгових закладів, неподалік від митного поста “Доманове”, водії, що присіли перекусити за одним із столиків, зафільмували як прикордонники приходять за покупками й загалом поїсти в сільський магазин зі зброєю.

“На більшості прикордонників нема бейджів, вони не представляються, коли підходять до пересічних людей, – поскаржився інсайдер, який надав оригінал відео. – Звідки я знаю, хто вони. А може це сепаратисти чи Путін свої війська через Білорусію запустив? У нас не та ситуація в країні, щоб гуляти в громадських місцях з автоматами”.

Хоча, як бачимо на відео, люди у військовій формі просто заходять купити воду чи щось перекусити. Й прикордонний пункт знаходиться одразу за кілька десятків метрів від магазину.

10 Коментарів Волинські прикордонники ходять їсти з автоматами (ВІДЕО)

  1. Прикро,що користуючись недосконалістю законодавства кожне бидло може собі таке дозволити.

        • Обзивати людей,тим паче незнайомих вам не є гарно,думайте шо ви пишете насамперед. Хоча,кому я говорю…..

      • “ти – не понятно шо” – це сказано на людину, вдумайтесь на людину, яка захищає державний кордон. Знайшли сенсацію ходять за пару метрів в магазин з автоматами – більше в нас в країні проблем нема. Тошнить вже від таких “правильних”. Якби взяв той прикордонник та стрясонув добре тих “правильних”, то може б і навчились поваги і не сунулись не в своє діло.

  2. Живуть за рахунок кордону . Я думаю приїхали на “Доманово” машину польську прогнати . Бо на Польщу черга. Бидло є бидло.

  3. Хто казав ,що ті “люди”(бидло) мені незнайомі ? Це “обіжені”, які самі нічого не можуть, а тільки іншим заздрять. БИДЛО

  4. Фільтруйте новини…. це відео це дибілізм автора! Може йому самому варто в ато сходити і побачити службу якщо він переживає за ситуацію в країні. Хай походить з автоматом!

  5. навіть не знаю обурюватись чи підтримати! напевно питання до вищого керівництва, чому виникають такі проблеми! Але давайте тепер будемо задавати питання усім копам які патрулюючи виходять з машини, їздять у цивільних маршрутках, заходять до магазинів(бачила особисто)! а отим борзим активістам я б порадила рот відкрити десь у Польщі, Білорусії, Угорщині – цікаво було б подивитись що з цього вийшло!!!Або нехай зїздять десь у зону АТО нехай там попитають чому це військові зі зброєю ходять по місту!!!

  6. Нехай в АТО сходить бидло з камерою подивиться як там хлопці ходять і їсти і спати і срати з автомвтом!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*