Волинські парламентарі спільно допомагатимуть у розвитку ОТГ

18.01.2019 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь разом зі своєю колегою Іриною Констанкевич у Києві зустрілися з головою Асоціації голів об’єднаних територіальних громад України Ігорем Абрам’юком.

На зустрічі також були присутні помічники обранців Оксана Киричук та Ілона Кривой.

Парламентарі ознайомилися з основними напрямками роботи Асоціації, яка покликана взаємодіяти з органами виконавчої влади на місцевому і національному рівні, відстоювати інтереси нового українського місцевого самоврядування.

Обговорили механізми у поглибленні міжнародної співпраці новостворених громад Волині, зокрема з країнами Балтії, землею Баварія у Німеччині та Республікою Польща.

До слова, Ігор Гузь постійно ініціює зустрічі голів ОТГ Прибужжя задля стратегічного розвитку громад, підтримав законопроект про приєднання сіл до міст обласного значення. Саме за його ініціативи успішно функціонує Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя.

Йшлося також про зміни до децентралізаційного законодавства, спільне втілення проекту “Школа муніципальної дипломатії”, приєднання до Асоціації нових волинських ОТГ, участі їх у зборах, що відбудуться 21 лютого ц.р.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*