Волинські фермери можуть отримати дотації від держави

06.12.2018 / Новини

У стінах обласної державної адміністрації обговорили перспективи та можливості аграрної галузі Волині.

На зустрічі були присутні заступник Міністра аграрної політики і продовольства України Віктор Шеремета, голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко та начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдан Лозинський.

Спілкувалися посадовці у середу, 5 грудня 2018 року, – про це йдеться на сторінці голови ОДА Олександра Савченка у Facebook.

Віктор Шеремета зауважив, що у Волині великий потенціал у галузі сільського господарства. Також він поцікавився, які інвестиційні проекти розвиваються зараз в області.

Окрім того, йшлося про дотації від держави для місцевих фермерів та сільгоспвиробників:

“Буду просити сприяти розповсюдженню інформації по районах про можливості отримання державної підтримки. Населення не знає, що у нас є сім видів дотацій для малого та середнього бізнесу. Пропоную в районних державних адміністраціях проводити зустрічі з фермерами та аграріями та інформувати про всі можливі допомоги від держави”, – запропонував Шеремета.

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області повідомив, що така робота вже ведеться, і навіть присутні якісні показники зростання коштів, які вже освоїли фермери та аграрії.

Опісля Віктор Шеремета разом з директором департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Юрієм Горбенком провів skype-конференцію з питань надання державної підтримки розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*