Волинський прикордонник, який порівняв військових зі свиньми, вибачився

21.09.2020 / Новини

Ігор Шарун – волинський прикордонник, який порівнював Збройні сили України зі свинями, вибачився. Нагадаємо, випадок став скандальним, після того, як хлопець, який служить у Прикордонних військах, порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Моє ім’я серед українського суспільства прозвучало в дуже негативному світлі. І причиною цьому став мій необдуманий і ганебний вчинок. Відразу зазначу, на даний момент я проходжу військову службу в лавах Державної прикордонної служби України. І тому за необдуманість своїх дій мені вдвічі соромно.

Я прошу вибачення у всіх захисників України! Жодних думок про будь-яке насміхання над армією України я не мав та не маю. Я свідомо обирав для себе шлях захисту України і залишаюся патріотом нашої Батьківщини. Мені дійсно прикро, що під час користування однією з соціальних мереж поширив вкрай недоречне відео, в якому йшлося про армію України. Ще раз прошу вибачення в своїх побратимів та кожного, хто захищає нашу країну, за цю ситуацію. Слава Україні!!!» – йдеться у дописі.

1 Коментар Волинський прикордонник, який порівняв військових зі свиньми, вибачився

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*