Волинським прикордонникам на пункти пропуску передали засоби індивідуального захисту

29.02.2020 / Новини

За сприяння Волинської облдержадміністрації Луцькому прикордонному загону передано 2000 масок, 2500 рукавичок, 50 одноразових халатів, дезінфікуючи рукавиці та пакети для проведення температурного скринінгу на волинських пунктах пропуску.

До слова, Україна робить все, щоби максимально бути готовою до можливої появи коронавірусу та посилює заходи безпеки, – інформує пресслужба ОДА.

Питання додаткового забезпечення прикордонників засобами індивідуального захисту порушували представники прикордонної служби під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Керівник Луцького прикордонного загону Олег Вовк зазначив, що наявних у прикордонників засобів індивідуального захисту достатньо тільки на декілька днів роботи у посиленому режимі.

«Вкотре наголошую, що на сьогодні в Україні епідеміологічна ситуація під контролем, випадки зараження коронавірусом відсутні. Але все ж ми повинні бути готові до викликів сьогодення, працювати злагоджено та скоординовано. Головне – без паніки», – наголосив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*