Волинські рибоохоронці здійснили рейд на території Шацького національного парку (ФОТО)

19.03.2020 / Новини

У період з 18 по ранок 19 березня 2020 року Волинський рибоохоронний патруль здійснив спільний рибоохоронний рейд з працівниками Шацького національного природного парку.

Захід проведено на оз. Пулемецьке Шацького району Волинської області на території НПП, – інформує Рибоохоронний патруль Волині.

В ході рибоохоронної роботи на водоймі виявлено безгосподарське майно. Рейдова група вилучила вісім од. риболовецьких сіток, загальною довжиною 600 метрів,  та дві од. ятерів (заборонені знаряддя, виготовлені із сіткоснастевих матеріалів).Порушників правил рибальства не зафіксовано..

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідкова інформація

Нагадуємо, відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*