Волинські митники викрили злочинну схему на 2,5 мільйона гривень

24.04.2020 / Новини

Волинські митники попередили неправомірне звільнення від сплати митних платежів товару на суму 2,5 мільйони гривень.

Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби.

Громадянином України подано митну декларацію, відповідно до якої в митному режимі «імпорт» переміщується товар з текстильних матеріалів в асортименті (Second Hand) загальною вартістю 9 500 доларів США.

Згідно попередньо ініційованих звернень, до Волинської митниці Держмитслужби надійшла відповідь митних органів Федеративної Республіки Німеччина відповідно до якої товар «одяг вживаний» був проданий за ціною 82 312, 67 Євро.

Таким чином, громадянин України, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару шляхом подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення даного товару, документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника і одержувача товару та відомості, необхідні для визначення митної вартості самого товару.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

1 Коментар Волинські митники викрили злочинну схему на 2,5 мільйона гривень

  1. А скільки грошей відбирають “рішали” з 90 років??? На митниці потрапляєш точно в далеке миніли. І все це на очах в усіх,а де ж аваковці,такі відважні і принципові?? Мабуть не знають і не чули,як з кожного водія,який перевозить людей від митниці по Україні,беруть “дань” 200 го з носа. Позор і нашим так званим українцям і водіям,які бояться і платять,а особливо тупій і бехдієвій поліції. Як би ви її не переіменували,а як було воно г…,так і буде. А де ж держава?????

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*