Волинські дороги від наслідків снігу та ожеледиці чистили 33 одиниці техніки (ФОТО)

29.01.2020 / Новини

На Волині до очищення доріг від снігу та обробки протиожеледними матеріалами залучили 33 одиниці техніки.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Сьогодні, 29 січня, після четвертої години ранку на Волині засніжило. Станом на 06:00 год. ранку до виконання робіт з обробки проїзної частини  протиожеледними матеріалами та розчищення снігу були задіяні 9 механізмів підрядних підприємств, а станом на 10 годину працювали 33 одиниці техніки.

Проїзд автомобільними шляхами державного значення, що пролягають територією Волинської області, забезпечено, дорожнє покриття мокре. На окремих ділянках автошляхів дорожня техніка продовжує працювати.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології, опади у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг триватимуть.

Також синоптики прогнозують вітряну погоду з поривами 15-20 м/с і добові коливання температури повітря від плюсової вдень до мінусової вночі: сьогодні вдень матимемо 0-5º тепла, а завтра, 30 січня, позначки термометра показуватимуть вночі від -2º морозу до +3º тепла, вдень 0-5º тепла. За таких погодних умов на автошляхах області можлива ожеледиця.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення Волинської області телефонуйте в диспетчерську службу за номером: (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*