Волинське видання запустило серію футболок із бабаками

21.07.2019 / Новини

Серію футболок з життєрадісним гризуном вирішило створити інтернет-видання «Волинь Online». Віднині бабак стає талісманом видання. Частина коштів від продажу одягу піде на благодійність.

“Кошти, виручені від продажу футболок, видання використовуватиме для свого розвитку і підготовки якісних матеріалів для наших читачів. Окрім того, 5 % із продажу ми будемо передавати для читачів, які потребують допомоги“,- зазначають у виданні.

Перші 5 % від коштів, виручених протягом липня-серпня, ми запланували передати для Вікторії Павлік з села Скобелка Горохівського району на лікування. У дівчинки діагноз – дитячий церебральний параліч.

“Футболки виготовлені зі 100 % бавовни. Ілюстрацію для футболок на замовлення інтернет-видання  розробляла ілюстраторка із Києва Зіна Гаєвська.Із оформленням допомагала Олеся Сінюченко. Зображення нанесене за допомогою технології прямого цифрового друку.

Рекомендації для прання – 30 градусів, делікатний режим. Не можна застосовувати засоби для відбілювання, не можна прасувати малюнок або ж прасувати на делікатному режимі і лише навиворіт”, – зауважує Мар’яна Метельська – редактор “Волинь Online”.

Наразі у наявності є футболки із написом «Бабаки прийдуть – порядок наведуть!» та «Це – бабак. А чого добився ти?». Футболки є і чоловічі, і жіночі. Інші варіанти – у розробці. Окрім футболок, очікуйте невдовзі і інші «бабакові» речі.

Аби придбати звертайтеся за телефоном — 0669246085.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*