Волинська прикордонниця, яка вбила своє новонароджене дитя, — під домашнім арештом

13.02.2020 / Новини

Волинській прикордонниці, яка разом з сестрою вбила своє новонароджене дитя, обрали запобіжний захід – домашній арешт.

Таку ухвалу виніс суд, – інформує сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

“Підозрювана в судовому засіданні просила обрати їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем її реєстрації«, – йдеться в ухвалі суду.

Прикордонниця та її сестра, яка проходить у справі як співучасниця умисного вбивства дитини, будуть під домашнім арештом до 24:00 години 24 березня.

Нагадаємо, уродженка села Чорників, Володимир-Волинського району, яка працювала інспектором прикордонної служби, через страх суспільного осуду, домовилася з сестрою зберігати у таємниці її вагітність. У них з’явилася ідея після фізіологічних пологів, заподіяти новонародженій дитині смерть, щоб приховати факт народження малюка.

Після «пологів» у туалеті на вулиці породілля завдала дитині удар по лівій тім`яно-скроневій ділянці голови, внаслідок чого у малюка стався крововилив.

Сетра прикордонниці, загорнула живу, доношену, новонароджену дитину в поліетиленовий пакет чорного кольору і коврик та закопала на сусідній земельній ділянці, внаслідок чого дитина померла.

У разі доведення вини, підозрюваним – породіллі та її сестрі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Справу розслідує Третій слідчий відділ слідчого управління Державного бюро розслідувань та військова прокуратура Західного регіону України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*