Волинь представила команду «За майбутнє»

Обласний форум прихильників політичної партії “За майбутнє” відбувся у Луцьку на території Замку Любарта 11 вересня. Участь у ньому взяли 5 народних депутатів від Волині – Ігор Палиця, Ігор Гузь, Ірина Констанкевич, Вячеслав Рубльов та Степан Івахів, а також голови об’єднаних громад, депутати різних рівнів, представники бізнесу і загалом прихильники політсили.

З початком роботи Верховної Ради IX скликання з числа позафракційних парламентарів сформували депутатську групу  “За майбутнє”, а тепер вже й політсилу. Саме вона стала рушійною силою на Волині і її представники братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня.

Серед учасників форуму – і делегація кандидатів у депутати та на посади міських, селищних і сільських голів від округу № 19.

“Ми з вами будували, будуємо і будуватимемо Волинь. Сьогодні зібрались ті люди, з якими буде пов’язано майбутнє Волині наступні 5 років.  У нас потужна команда, яка готова брати на себе відповідальність, потужний лідер – це Ігор Палиця, який веде цю команду до перемоги. Надія на перспективу і розвиток – тільки на всіх нас. Ми з вами – нова енергія нашої області та нашого краю”, – зауважив Ігор Гузь.

Лідер партії “За майбутнє” Ігор Палиця зауважив, що форум зібрав під одним дахом багато цікавих людей. Мовляв, тут є і вчорашні конкуренти, і партійні опоненти, а головне – однодумці. Сьогодні вони всі об’єдналися заради успішного майбутнього Волині:

“Три місяці тому ми з колегами у Верховній Раді прийшли до висновку, що ніхто нам не “зробить щастя»” в регіонах, областях чи ОТГ. Ми зрозуміли, що хоч і представляємо у парламенті різні партії чи фракції, цілі у нас однакові – успішне майбутнє нашого краю. Тому ми та команда, яка принесе зміни нашій області”.

Своєю чергою, народний депутат від 23 округу Ірина Констанкевич зауважила, що окрім економічних, необхідно також робити інвестиції в освіту і медицину:

“Бо саме інвестиції в освіту і медицину формують людський капітал. Без людського капіталу майбутнього у нас немає. Тому освіта для нашої партії та наших депутатів є засадничою та мегаважливою”.

Парламентар Вячеслав Рубльов зауважив, що на Волині налічується 54 громади і йому приємно, бо найуспішніші керівники увійшли до команди “За майбутнє”:

“Сьогодні в процесі децентралізації ми повинні розуміти, що кадри – вирішують все. Приклад Волині за ці 5 років показав, як може успішно діяти місцеве самоврядування, коли є потужні команди у місцевих радах, обласній та Верховній Раді. Ми сьогодні бачимо фактично відмираючі райдержадміністрації, які не можуть знайти собі функції. Ми бачимо голів, які не розуміють специфіки області. Тому ми беремо на себе з вами відповідальність за громаду Волинської області”.

Народний депутат та бізнесмен Степан Івахів акцентував свою увагу на підтримці та співпраці громад із бізнесом. Адже саме підприємці, сплачуючи податки, допомагають наповнювати бюджет, а відповідно – розвивати громаду:

“Кожного разу кажу, що я реаліст, людина прагматична, не романтик. Тому звертаюся до усіх голів громад: не заважати бізнесу – цього недостатньо. Сьогодні кожній людині, яка хоче законно відкрити малий бізнес – потрібно допомогти. Бо потім це віддасться сторицею”.

Голова Фонду “Прибужжя” та майбутній кандидат на голову Нововолинської міської ради Борис Карпус відзначив, що команда готова до боротьби і йде на перемогу:

“Ми зобов’язані це робити – балотуватись і брати на себе відповідальність  за наші громади, за наші будинки і вулиці, за наші ОСББ, область, за нашу країну і за наше з вами спільне майбутнє”.

В свою чергу, лідер руху «Жінки за Майбутнє» Ірина Суслова зауважила, що у цій політичній силі жінкам відведено особливу роль:

«Наш рух, ми жінки – не виборча квота. У цій політичній силі жінки – це професіонали, прогресивні та ініціативні молоді люди, які на рівні з чоловіками готові працювати заради майбутнього».

Також участь у форумі взяли голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, яка розповіла про перспективи розвитку області вцілому, майбутній кандидат у мери Ковеля Ігор Чайка, та радник міського голови Луцька Ігор Поліщук, який поділився успішним досвідом розвитку обласного центру і планами на майбутнє.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*