Волонтер з Любомльщини відправив на передову безпілотник (ФОТО)

27.11.2017 / Новини

Безпілотник, продукти харчування, теплі речі, листи від діток – це те, що цього разу у волонтерському мікроавтобусі Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. Благодійний вантаж зібрали для бійців, які служать на передовій в зоні АТО.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Волонтер, підприємець з села Вишнів Віктор Козел часто спілкується з бійцями з передової. Цього разу він везе для них не лише випічку власного виробництва, а й безпілотник. Вартість цього техзасобу – близько двох тисяч доларів.

Ще один волонтер Юрій Щербик знає про АТО зсередини, адже служив у 72 бригаді, поблизу села Гранітне, що якраз на лінії розмежування. Пішов на фронт добровольцем. Поки був на війні, волонтерством почала займатися його мама. Зараз – це справа їхнього життя.

Юрій – людина дуже творча. В АТО написав збірку поезії – «Небо Донбасу», видав її за власний кошт. Кожен рядок віршів – це пережита емоція, яку не можна сприймати без щему у серці. Юрій Щербик також грає на гітарі. В АТО завжди бере її з собою. У ті миті, коли на інструменті звучать акорди, хлопці на декілька хвилин можуть забути, що вони постійно перебувають на межі життя та смерті.

Цього разу волонтери взяли у рейс і незвичайного пасажира – собачку Ніку. Маленьке цуценя хаскі подарували волинську бійцю Олександру, коли той перебував на лікуванні у госпіталі. Він виглядів Ніку змалечку. А, приїхавши після лікування додому, залишив її на кілька місяців. Тут її доглядали друзі. Нині Саша служить у Бахмуті. Ніка дуже сумувала за господарем, а він за нею. Та вже цими днями вони знову будуть разом.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*