Володимир-волинським освітянам відтермінували проходження медоглядів

13.08.2020 / Новини

У Володимирі-Волинському відтермінували проходження професійних медичних оглядів працівниками закладів освіти на період встановлення карантину. Про це стало відомо сьогодні, 12 серпня 2020 року, під час позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це інформують на сайті Володимира-Волинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську дітям дозволили йти до школи без медогляду 

Зокрема, щодо проходження медоглядів працівниками навчальних закладів міста у своїй роботі варто керуватись постановами Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 291 “Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України” та від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

У ході засідання, начальнику управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Вячеславу Петруку  доручено забезпечити підготовку закладів загальноосвітньої та позашкільної освіти міста до організації проведення навчального процесу з 1 вересня 2020 року, відповідно до вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30 липня 2020 року № 42 “Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19”. А також контролювати роботу дитячих садків по дотриманні ними Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*