Володимир Гунчик відвідав Любомльський район (ВІДЕО)

07.04.2017 / Новини

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував з робочим візитом у Любомльському районі.

Він зустрівся з громадськістю райцентру, колективом Ягодинської митниці, побував у школах сіл Вишнів, Римачі,  взяв участь у міжнародній конференції в прикордонному селі Гуща і відкритті вуличного освітлення у селі Полапи.

Про це інформує Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Для мешканців села Полапи питання вуличного освітлення було надзвичайно актуальним. Адже ліхтарі, встановлені ще за радянських часів, давно відпрацювали своє. Тож новообраний сільський голова Володимир Богачевський, депутати райради Дмитро Маляс і обласної ради Юрій Гупало взялися за те, аби звільнити ще одне поліське село від суцільної темряви. На ці потреби залучили більше 950 тисяч гривень.

Безпека і спокій людей нерідко залежать від освітлення вулиць. Особливо не комфортно у темну пору людям старшого віку, каже настоятель Свято-Успенської церкви Василій Безик.

Як пригадує 87-річний мешканець села, учасник УПА Сергій Піддубенець, років 20 тому лампочка горіла хіба що в центрі села.

На офіційне відкриття вуличного освітлення зійшлося чимало мешканців села,  представників районної влади. На свято приїхали також голова облдержадміністрації Володимир Гунчик і депутат обласної ради Юрій Гупало. Керівник області залишився задоволений виконаною роботою.

Володимир Гунчик зустрівся з педагогами місцевої школи. Дирекція і батьки просили його посприяти у виділенні коштів на перекриття даху. За словами голови ОДА, з прийняттям обласної цільової програми, ремонт закладів освіти стрімко активізувався.

Після завершення зустрічі всі гуртом заклали сад біля сільської школи.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*