Володарем Суперкубка Любомльщини з футболу стала команда Машева (ФОТО)

18.05.2018 / Новини, Спорт

У поєдинку за трофей, що відбувся у четвер, 17-го травня зійшлися минулорічний чемпіон району — команда Полап та володар Кубка — Машів.

Гра розпочалася рівною боротьбою за невеликої територіальної переваги машівців. На 26-ій хвилині вона вилилася у забитий гол: Андрій Сачук знайшов шпарину у полапівському захисті і потужним ударом з лінії штрафного майданчика відкрив рахунок.

За кілька хвилин по тому стадіон накрила злива, що періодично посилювалася і слабшала, відтак, решту першого тайму команди догравали під акомпанемент дощового “оркестру”.

З початком другої половини гри полапці перехопили ініціативу й почали активно йти вперед, шукаючи щастя біля воріт суперників. Врешті, інших варіантів у них не залишалося, й на 55-ій хвилині удача їм усміхнулася: після розіграшу кутового Віталій Сільчук ударом головою зрівняв рахунок.

На 68-ій хвилині полапівська команда цілком могла вийти вперед: м’яч після штрафного у виконанні Максима Самойліча летів у порожній кут машівських воріт, але свого голкіпера Сергія Корчука своєчасно підстрахував Сергій Редько, головою вибивши “круглого” фактично з лінії воріт.

В останній 10-хвилинці команди знову обмінялися гострими моментами. Спершу Микола Маляс (Машів) небезпечно, втім, неточно пробив штрафний, а за кілька хвилин вже згаданий Максим Самойліч виграв повітряну дуель у воротаря суперників, але не влучив у ворота.

Розв’язка настала на останній хвилині. Гравець машівської команди Ігор Семенович чудовим поздовжнім пасом вивів на оперативний простір Андрія Сачука, який зумів переграти голкіпера суперників Івана Семенюка й поставити переможну крапку — 2:1.

Вирішальний гол Андрія Сачука

Отож, володарем Суперкубка Любомльщини 2018 року стала команда Машева.

Урочисту церемонію нагородження учасників матчу провели: голова райради Микола Сушик, головний спеціаліст сектору молоді та спорту Олександр Степанюк і голова райради ВФСТ “Колос” Володимир Мельничук.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*