Водоканал не співпрацює із ОСББ Нововолинська навіть за гроші, – ексдепутат Олег Попков

25.08.2020 / Відео, Новини

«Нововолинськводоканал» навіть за гроші відмовляється проводити аварійні роботи в багатоквартирних будинках.

Про це в ефірі «Нововолинського інформаційного порталу» розповів ексдепутат Нововолинської міської ради, в.о. голови ОСББ «Шахтар» Олег Попков.

«В ОСББ, де я виконуючий обов’язки голови, із 12 стояків водоканалізаційних труб ми поміняли вже 9 і жоден з них не був цілим. Ми зверталися до водоканалу і я знаю, що вони надають послуги із заміни мереж. Але комунальне підприємство, в обов’язки якого входять аварійні ремонти, обслуговування, воно навіть за гроші не надає таких послуг. Шукали підприємців, господарників в своїх будинках… Кожен виходить із ситуації по-своєму. Співпраці з водоканалом в ОСББ немає», – сказав Олег Попков.

Крім того, його турбує байдуже ставлення міської влади до проблем ОСББ.

«На декілька будинків зараз чекає проект тепломодернізації, це дороговартісний проект. 70% фінансується із Фонду енергоефективності, 30% – лягають на плечі мешканців будинку. Це дуже тяжка ноша. Я знаю, що мерія Маріуполя, Луцька бере на себе частину цієї ноші. Це правильно, бо будинки, які дісталися ОСББ, вони були зношені, і привести їх в належний стан – це обов’язок господарника, який керує містом. В цьому плану потрібно докорінно змінити відношення влади до ОСББ», – наголосив ексдепутат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*