Владці Шацького району здійснили виїзний прийом

26.10.2016 / Новини

У вівторок, 25 жовтня заступники голови райдержадміністрації Сергій Сидорук та Сергій Кужель здійснили виїзні особисті прийоми громадян на території Пульмівської сільської ради та у селі Самійличі.

Під час прийому жителями територіальних громад піднімалось ряд важливих питань, зокрема: питання соціального захисту, щодо об’єднання територіальних громад та різного роду земельні питання.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель поспілкувавшись із старостою села Самійличі Олександром Куськом відвідали місцевий ФАП.

В основному медичний заклад медикаментами забезпечений, але завідуюча ФАПом Оксана Положевець порушила питання по проведенню косметичного ремонту приміщення, заміни вікон на енергозберігаючі та проведенні електроенергії ще в 2 кабінети, в тому числі маніпуляційний.

Більшість питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а окремі – взяті під особистий контроль заступниками голови райдержадміністрації та надані ними відповідні доручення щодо їх вирішення. Представники районної влади позитивно оцінили співпрацю Пульмівського сільського голови Руслана Кушніра та старости села Самійличі Олександра Куська.

Джерело: сайт Шацької райдержадміністрації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*