Влада Нововолинська вважає, що дитячий майданчик в місті не потрібен, – громадський активіст

04.08.2020 / Відео, Новини

На вулиці Ціолковського місцеві мешканці хочуть облаштувати дитячий майданчик, однак міська влада проти. Це при тому, що кошти на майданчик передбачені з благодійного фонду Ігоря Палиці і з року в рік не використовуються.

Про це в ефірі «Нововолинського інформаційного порталу» розповів громадський активіст Микола Лукашук.

«Історія розпочалася три роки тому… По проекту там повинен бути сквер Лесі Українки. Пам’ятник звісно ніхто не збудував, сквер був запущений. Силами людей, які там проживають, почистили територію, звернулися до міської ради… Це все крутилося рік, другий. Ігор Гузь взявся допомогти, приїхав особисто, зібрали збори, обсудили певні проблеми. Знову – гостра ситуація навколо того майданчика. Діти елементарно не мають де гратися», – розповів Микола Лукашук.

За його словами, діток в цьому районі міста проживає багато.

«Це, рахуйте, район від хлібзаводу до 4-ої шахти. Вони всі туди почали збігатися, коли ми розчистили територію. Минулого року люди пісок купили за власний кошт, поставили саморобні футбольні ворота. Проблема у тому, що кошти виділялися і того року – їх ніхто не зміг освоїти, цьогоріч та ж сама проблема – кошти є, проблема в електроопорі», – наголосив громадський активіст.

Щоб почати зведення дитячого майданчика, треба змістити електростовпи на кілька метрів. Як розповів Микола Лукашук, громада зверталась до обленерго.

«Інженер сказав, що в нас електростовпи тримаються натягнутими дротами, вони не закопані добре в землю. Це трохи смішно, але для простих людей, які в цьому не розбираються, можливо це і правда. Треба три стовпи змістити в сторону на 5-7 метрів. Як проговорився інженер, з міської ради поступила така вказівка, що не потрібно. Кошти є, проблема в стовпах, а те, що діти граються і протирають штани на асфальті, то байдуже», – обурився Микола Лукашук в ефірі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*