Вхід до багатоповерхівки у Нововолинську оздобили яскравими орнаментами. ФОТО

17.11.2020 / Новини

У Нововолинську прикрасили червоними квітковими орнаментами входи до дев’яти під’їздів ОСББ «Будівельник-НВ». Відтепер об’єднання має свій стиль, який приваблює погляд перехожих на вулиці Стуса.

Як розповів БУГу голова ОСББ Петро Матрипула, задумка прикрасити входи до під’їздів виникла у нього та його дружини. Схожі малюнки вони побачили на зупинках дорогою до обласного центру, – пише БУГ.

Минулого року в ОСББ біля входів у під’їзди відремонтували сходи, зробили косметичний ремонт, встановили дашки. Цьогоріч вклали плитку, а також замовили роботу художника.

Орнаменти схожі, але кожний вхід до під’їзду має свій самобутній малюнок. До повного завершення оздоблювальних робіт потрібно ще близько тижня, зазначив Матрипула.

Мешканці ОСББ радіють такому естетичному рішенню, говорить голова, до того ж їм не довелося платити для цього додаткових внесків.

ОСББ “Будівельник-НВ” існує з 2016-го року. За цей час вдалося зробити багато: проведені роботи з заміни трубопроводу, вікон на пластикові в під’їздах, зроблено освітлення у підвалах, замінені двері на першому сходовому майданчику, залита нова відмостка, а тепер будинок отримав нову родзинку – своєрідний стиль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*