Вісім симптомів, через які необхідно звільнятися з роботи

11.02.2017 / Новини, Статті

Вчені стверджують, що є сигнали організму, які свідчать, коли потрібно звільнитися зроботи через її шкідливий вплив на психічне здоров’я.

Серед цих ознак може бутивтрата почуття гумору, поганий настрій і нестриманість, передає ТСН з посиланням наDaily Mail.

Старший викладач Університету Центрального Ланкаширу і доктор психології СандіМанн, зокрема, поділилася ознаками, які свідчать про те, що прийшов час звільнятися.

  1. Ви не спите так,як годиться: якщо у вас виникли труднощі з засинанням, або ж вирано прокидаєтеся, то це може бути тому, що у вас занадто багато інформації вголові.
  2. Ви робите помилки: недбалі або дурні помилки можуть бути ознакою того, що увас немає достатньо вільного простору.
  3. Ви запальний: стрес може робити нас гнітючими і може вплинути на наше терпіння.
  4. Ви не можете зосередитись: стрес може включити у нас “режим польоту”, відчуття паніки, через що ми не в змозі зосередитися на чомусь одному довго.
  5. Ви відчуваєте себе плаксивим або емоційним: через стрес такі емоції ми можемовідчувати сильніше і частіше.
  6. Ви втратили почуття гумору: якщо життя стало серйозним і суворим, і ви втратилипочуття задоволення, це може бути тому, що ваша робота впливає на вашепсихічне здоров’я.
  7. Ви відчуваєте себе так, ніби вам все байдуже: таке відбувається, коли минапружені, а одним із симптомів є відсутність турботи про клієнтів, продукти абопацієнтів на роботі.
  8. Ви прокидаєтеся щоранку з відчуттям страху: якщо ви відчуваєте тривогу з приводу дня, який вас чекає, або ж ви просто не хочете вставати з ліжка, то цеможуть бути ознаки того, що ваша робота може впливати на ваше психічне здоров’я.
Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*