ViolAnna (Анна Скрипка) занурить в атмосферу міксу класики й драйву на “FEST Like”

04.08.2017 / Новини

Солістка народного аматорського камерного оркестру Нововолинська, лауреат премій кількох всеукраїнських конкурсів, відома в Україні та за її межами скрипачка ViolAnna дивуватиме віртуозним виконанням рок-композицій на фестивалі “FEST Like” у Згоранах.

Анна Воєвода народилась і проживала до 22 років у Кривому Розі. Потім, познайомившись з чоловіком, переїхала в Нововолинськ.

Ще зі шкільного віку в дівчинки з’явився псевдонім “Скрипка”, адже із 7-ми років однолітки бачили її постійно  в товаристві цього музичного інструмента. Тож нині, через потребу яскравого сценічного імені, представляє себе як ViolAnna (від “violine”(скрипка) і власного імені “Анна”).

Навчалась скрипачка у музичній школі і училищі в Кривому Розі та в Одеській державній музичній академії (консерваторії). Тепер працює у Нововолинській школі мистецтв, підпробляє музичним оформленням свят (на весіллях, днях народження, вечірках).

В 2016 році стала лауреатом І-ї премії у Всеукраїнському конкурсі “Класичний меридіан” (місто Київ), відкривала рок-фестиваль “Відмотане літо”. Цьогоріч брала участь у Всеукраїнському конкурсі “Франкове підгір’я”, де стала лауреатом ІІ-ї премії.  Двічі їздила з концертом в Польшу на День гміни, брала участь у конкурсі “Битва талантів” у Володимирі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*