Відремонтують пункти пропуску «Ягодин» та «Устилуг»

07.11.2019 / Новини

Державна митна служба протягом 2020 року відремонтує 16 пунктів пропуску.

Про це 6 листопада під час брифінгу повідомив голова ДМС Максим Нефьодов, – інформують на сайті Кабміну, передає Вісник і К.

Відремонтують пункти пропуску «Ягодин», «Устилуг», «Краківець», «Рава-Руська», «Шегині», «Ужгород», «Чоп», «Лужанська», «Порубне», «Красноїльськ», «Дяківці», «Могилів-Подільський», «Кучурган», «Рені», «Бачівськ», «Нові Яриловичі».

«Обговорюючи стан інфраструктури митниці, найголовніше визначитись, що з цим робити далі. І головне – це не наявність коштів, а вміння їх використовувати з урахуванням економії. Для нас дуже важливо працювати якісно. Треба, щоб всі зрозуміли, що буде за результатом? І для нас дуже важливо побудувати певне «меню». І як би це банально не звучало, але в інфраструктуру треба інвестувати», – зазначив Максим Нефьодов.

За словами очільника митної служби, необхідно подолати внутрішні проблеми. Свого часу Державна фіскальна служба традиційно не в змозі була ефективно використати кошти, які виділялися у Державному бюджеті. Їх не використовували ані на будівництво, ані на сканери.

1 Коментар Відремонтують пункти пропуску «Ягодин» та «Устилуг»

  1. Для чого іх ремонтувати, ті митниці, немає куди грошей подіти, тоді дайте іх на школи, дитячі садочки, та на дороги… повний відстій…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*