Відремонтовану ділянку дороги Київ-Ковель-Ягодин відкриють вже у жовтні

18.06.2017 / Новини

Відремонтовану ділянку дороги Київ-Ковель-Ягодин відкриють у жовтні.

Про це повідомив начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак, – інформує “Урядовий портал”.

Головний дорожник області зазначив, що у червні відбулась нарада щодо будівництва та реконструкції дороги М-07, яку провів голова Служби автомобільних доріг України Володимир Демішкан. Зокрема, йшлося про кредитні кошти у сумі 3 млрд. грн., які під державні гарантії Укравтодор залучає для ремонту цього стратегічного об’єкта.

На Волині найбільше ділянок траси, які потребують ремонту. Загалом через область проходить 151 кілометр М-07. Однак у минулому році частину ділянок вдалося відкрити після реконструкції, відтак у цьому році дорожники планують відремонтувати 122 кілометри.

«На будівництво ділянки дороги від Ягодина до Рівненської області, яку дорожники здадуть в експлуатацію у жовтні, необхідно 400 тонн асфальтобетону. На об’єктах буде задіяно багато підрядних організацій», – повідомив Анатолій Посполітак. Дорожники планують повністю зняти верхній, вражений ямковістю, прошарок покриття, здійснити водовідведення від дорожніх узбіч, посилити трасу завдяки сучасним технологіям.

Анатолій Посполітак також попросив вибачення у водіїв за тимчасові незручності, які виникнуть під час ремонтних робіт, адже у деяких місцях рух транспорту буде призупинено.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*