Відпочивальники на Світязі втілювали мрію дитинства (фото)

23.07.2016 / Новини

Подорожувальникам вдалося пожити у будиночку на колесах.

Про це у своєму блозі пише користувач vladbespalov.

“Наші підприємці закупили в Західній Європі вживані вагончики, огородили майданчик біля озера Світязь та почали здавати трейлери туристам” – пише користувач.

В кемпінгу було п’ять причепів (або, як їх ще звуть каравани), три з яких зайняла наша компанія. Ніч проживання коштувала 100 гривень з людини.

Кожен вагончик мав свою назву, розмір та планування.

 

Фактично, трейлер розділявся на три частини: центральну та два житлових відділення (мале та більше). Дивани були добрі, навіть я зі своїм зростом у 1,9 метри повністю вміщався. А от у переходах було трохи тіснувато- продовжує розповідь задоволений відпочивальник.

В той же час дивани з легкістю перетворювалися на стіл зі стільцями. Схоже на дешеві ресторанчики з американських фільмів. Кімнатка перетворювалися на своєрідне купе з дверима.

Здається, що проектувальники використали кожен кубічний сантиметр так дефіцитного простору.
Холодильник (і зараз працював!) а над ним – газова плита (теж працює). Остання легко трансформувалася у стіл.

У більшому будиночку навіть була мийка та кран. Воду до кожного вагонику не підвели.

В оригіналі у домі на колесах були і більші зручності: біотуалет, душ і опалення. Зараз же є електрика (освітлення та розетки), холодильник і газ.

В цілому досвід ночівлі у будинку на колесах сподобався. Набагато приємніше ніж у маленьких кімнатках типу «совєт стайл». Єдине чого бракувало – нормального туалету та теплої води у душі (вона просто не встигала прогрітися через прохолодну погоду).

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*