Відпочивальники нарікають, що в Мельниках від озера не вивозять сміття

01.07.2019 / Новини

Відпочивальники скаржаться, що ніхто тривалий час не вивозить відходи з прибережної території озера Пісочне. Вітер та тварини розносять навіть те сміття, яке було попередньо зібране в санітарні пакети та залишене у відведеному місці.

Село Мельники Шацького району – одне із найпопулярніших населених пунктів серед туристів в літній період. Адже місцеве озеро Пісочне є одним із найчистіших та найгарніших водойм краю.

Сюди відпочити з’їжджаються люди з усієї України й навіть сусідніх країн – Польщі та Білорусі. Часом туристичний бізнес має й  негативну сторону  – гори сміття в рекреаційних зонах не лише створюють неприємний естетичний вигляд, але й шкодять довкіллю.

Наразі скаржаться на гори сміття біля Пісочного саме відпочивальники.

“Існує явна проблема саме з вивозом сміття: відпочиваючі скаржаться і дивуються з цієї бездіяльності”, – зазначають вони в листі до редакції.

1 Коментар Відпочивальники нарікають, що в Мельниках від озера не вивозять сміття

  1. Нехай місцеві і власники баз укладуть угоди з комунальним підприємством Шацька. А не вивозять сміття в ліс. Ця проблема існує вже давно, але хитрожопі мельниківці хочуть тільки косити бабоси, а потім нарікають на бруд.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*