Відомий на Любомльщині підприємець та спортивний активіст відзначає 50-річчя

08.11.2019 / Новини

Сьогодні, 8-го листопада, відомий на Любомльщині підприємець та спортивний активіст зустрічає полудень віку.

Загальновідомо, що розвиток фізичної культури і спорту на тій чи іншій території значною мірою залежить не тільки від того, яку увагу приділяє цій галузі влада, а й від активних та ініціативних людей, котрі небайдужі до питань підтримки здорового способу життя і готові жертвувати для цього свій вільний час і ресурси, організовуючи різного роду змагання та беручи в них участь. Про це пише газета «Наше життя» від 8 листопада.

Житель Любомля Віталій Якимлюк відомий широкому загалу як успішний підприємець та керівник ТОВ «АгроДвір», а ще — як палкий прихильник спорту та активний учасник різноманітних змагань. Каже, робить це не задля слави, заняття спортом для нього — додаткова можливість  виховувати моральний дух, силу волі, витримку.

 «Раніше активно займався гирями, — ділиться Віталій Іванович, — нині люблю поганяти м’яча. Великих здобутків не маю, втім, це й не головне, адже займаюся задля свого задоволення».

У тому, що герой цієї публікації любить футбол, була нагода неодноразово переконатися, коли проводилися турніри на призи газети «Наше життя», і він був активним учасником цих заходів та помічником у їх організації. Втім, не тільки газеті він допомагав.

«Спілкуюся з Віталієм Якимлюком вже понад 10 років, — розповідає президент ФК «Рубіж» Андрій Мохнюк. — Знаю, що коли звернутися до нього з проханням долучитися до проведення того чи іншого спортивного заходу, ніколи не відмовить — підтримає чи фінансово, чи транспортом, чи й тим, й іншим.

Він не тільки бере участь у змаганнях з волейболу, футболу, хокею, а й сам організовує, зокрема, поїздки на футбольні турніри серед ветеранів спорту у Польщу, Білорусь.

В цьому році Віталій Іванович неподалік свого підприємства «АгроДвір» облаштував поле для міні-футболу, на якому навіть проводили міжнародний турнір з нагоди ювілею фірми. Відтак, у місті з’явився ще один невеличкий об’єкт спортивної інфраструктури. А цієї осені він зумів організувати команду, однойменну  зі своїм підприємством (я теж грав у її складі), яка потужно виступила на осінньому чемпіонаті міської ОТГ з міні-футболу і взяла перше місце.

Займається він і благодійною діяльністю: регулярно допомагає міській школі № 2, де свого часу працював вчителем фізичного виховання, окремим сільським навчальним закладам. Зрештою, й поза спортивною сферою Віталій Якимлюк завжди є душею компанії, підтримає, розрадить. Зізнаюся, завжди приємно мати справу з такою людиною».

 

«Поважаю Віталія за активність, залюбки відгукуюся на запрошення взяти участь у спортивних заходах, які він організовує, — ділиться підприємець та активний любитель спорту Микола Шиць. — разом брали участь у багатьох ветеранських турнірах, і враження від них завжди залишалися позитивними».

Сьогодні на життєвому небосхилі Віталія Якимлюка — полудень віку. Спортивна спільнота району, до якої приєднується й Інтернет-видання «КОРДОН», щиро вітає його з цим чудовим ювілеєм, зичить міцного здоров’я, довгих років життя, успіхів у бізнесі та спорті, усіляких гараздів, достатку, добробуту.

А своєрідним визнанням його внеску у розвиток фізкультури і спорту стане завтрашній турнір з міні-футболу, на який запрошено три команди з Білорусі. Розпочнеться захід об 11-ій годині.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*