Відомий гурт привітав з Днем народження доньку волинського прикордонника (ВІДЕО)

01.05.2018 / Новини

29-го квітня вокалісти гурту “Время и Стекло” привітали з Днем народження Софію Гулюк, доньку загиблого волинського прикордонника Сергія Гулюка.

Відеопривітання, що підготували для Софії Надія Дорофеєва та Олексій “Позитив” Завгородній, з’явилось у спільноті в Facebook “Прикордонник України”.

“Свій восьмий День народження святкує донька героя-прикордонника Софія ГУЛЮК. Уже вчетверте без тата – Сергія Гулюка, який у липні 2014 загинув в АТО. Днями активісти групи “ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ” розмістили інформацію про Софійку, кумиром якої є Надя Дорофеева. Ця інформація дійшла до гурту “Время и стекло” і Надя з Позитивом вирішили привітати дівчинку”, – йдеться у дописі.

“Діти, які через війну залишилися без батька, не мають залишитися без уваги, любові, тепла”, – додали автори посту.

У коментарях до відео мама дівчинки Юлія Гулюк подякувала музикантам за увагу до доньки:

“Дякуєм за привітання і за здійснену мрію Софії. Вона сказала,що любить вас.. Софія була дуже щаслива. Вона навіть не змогла слово сказати від радості, лише усмішка була на все лице”, – написала жінка.

Тато Софійки Сергій Гулюк був молодшим сержантом Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Він трагічно загинув 31 липня 2014 року під час мінометного обстрілу ВІПС “Василівка” (ВПС “Амвросіївка”) у районі с. Василівка Амвросіївського р-ну Донецької області.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*