Відомі зірки вкрай обурені брудними “політтехнологіями” регіонала Клим’юка

Інформація про те, що депутат Володимир-Волинської міськради Максим Клим’юк використовує брудні “політтехнології” напередодні місцевих виборів, сколихнула ЗМІ Волині. Телеканал “Аверс” провів своє журналістське розслідування на предмет використання відомих зірок України задля маніпуляції думкою громадян.

Одним із перших у мережі фейсбук про використання Клим’юком брудних технологій для піару заявив місцевий мешканець, учасник АТО Віктор Вільчинський. Незабаром окремі зірки, які були присутні на відео, публічно підтвердили інформацію про те, що вони не давали згоди на використання їхнього відео з метою політичного піару і зазначили, що вони стали жертвами маніпуляції з боку депутата.

Так, 25-го липня у мережі фейсбук на офіційній сторінці Максима Клим’юка з’явилося відеовітання з Днем міста. На відео з логотипом “Змінимо Володимир разом” спочатку виступив Максим, а потім зірки, серед яких Сергій Танчинець (вокаліст гурту “Без Обмежень“), учасники гурту “Карна“, Сергій Строян (гурт “Чумацький шлях“), народні артистки України сестри Тельнюк тощо.

За словами Вільчинського, гурт “Без Обмежень”, зокрема, відразу звернувся до Клим’юка і заборонив йому публікувати таке відео з їхнім привітанням. Після цього повністю відео з офіційної сторінки депутата не видалили, а вирізали лише частинку з Танчинцем та заново опублікували.

Про маніпуляцію і обман з боку депутата заявили на своїй фейсбук-сторінці й народні артистки сестри Тельнюк.

“Ми записали це відео на прохання людини совісті і честі, нашого друга Сергія Шишкіна, який, як і ми, як і інші наші друзі ( Іван Леньо, Сергій Танчинець), став жертвою маніпуляцій Максима Клим’юка.

Ми, Галя Тельнюк та Леся Тельнюк, не давали своєї згоди на публікацію цього відео у рамках передвиборчої агітації”, – заначили сестри в дописі.

У коментарях під заявою сестер Тельнюк лідер гурту “Kozak System” Іван Леньо, який теж вітав жителів зі святом, написав що і його обманули.

В свою чергу сам депутат у коментарі журналістам телеканалу “Аверс” зазначив, що опубліковане відео не містить політичного контексту.

З огляду на те, що зірки підтвердили їх використання у брудних “політтехнологіях” Клим’юка, його виправдання на фоні цього звучать дуже непереконливо.

Детальніше у відеосюжеті:

1 Коментар Відомі зірки вкрай обурені брудними “політтехнологіями” регіонала Клим’юка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*