Відмовився пройти тест на алкосп’яніння: у Любомлі оштрафували водія та позбавили права керування транспортом

29.04.2020 / Новини

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності водія за ч.1 ст.130 КУпАП.

Про це йдеться в постанові суду від 6 квітня,– пише Район Любомль.

Чоловік 27 лютого о 21:11, керуючи автомобілем «Ауді» по вулиці Незалежності в місті Любомль, в порушення п.2.5 Правил дорожнього руху відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

На розгляд справи порушник не з`явився, хоча про дату та місце розгляду був належним чином повідомлений, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення судової повістки.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, адміністративне затримання, письмовими поясненнями свідків, відеозаписом події.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП, і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*