Відбувся Кубок Шацької ОТГ з баскетболу (ФОТО)

Популяризувати спорт і здоровий спосіб життя – з такою метою в Шацькій ОТГ організували турнір з баскетболу на кубок громади серед дорослих.

Видовищне свято спорту об’єднало в боротьбі за право назватися найсильнішою чотири команди гравців: з Шацької школи-гімназії, Шацької дитячо-юнацької спортивної школи, села Світязь та мережі магазинів «Сільмаг», – пише Район Шацьк.

На церемонії відкриття спортсменів привітала Людмила Цевух, в.о. голови Шацької ОТГ, наголосивши, що громада вже започаткувала і зробила традиційними змагання з волейболу і пляжного волейболу. Очільниця побажала учасникам цікавої та азартної боротьби, найсильнішим – перемоги, а фанатам баскетболу – розвитку цього виду спорту на теренах громади.

Ярослав Сацюк, голова громадської організації «Ветерани АТО Шацького району», зазначив, що змагання приурочені до Дня добровольця, який відзначають в Україні 14 березня.

Декількагодинна боротьба за першість, яка розгорнулася в спортивному залі, увінчалася перемогою найсильніших. Місця між командами розподілилися так:

  • І – «Освітяни» (Шацька школа-гімназія)
  • ІІ – Шацька ДЮСШ
  • ІІІ – «Світязь»
  • IV – «Сільмаг»

Переможці отримали кубок, грамоту і грошовий приз в сумі 600 грн. Володарі другого і третього місць – відповідно по 400 і 300 грн.

Кращим гравцем турніру став Андрій Геренчук з команди «Світязь».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*