Відбувся Кубок Шацького району з футболу серед шкільних команд (ФОТО)

17.09.2019 / Новини, Спорт

З нагоди Дня фізичної культури і спорту на Шацькому селищному стадіоні відбулися змагання з футболу на кубок Шацького району. Організували змагання Шацька районна федерація футболу.

Привітали юних футболістів директор Шацької ДЮСШ Сергій Стаднік, а також головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Анатолій Пех.

Так, у змаганнях взяли участь спортивні команди з чотирьох закладів освіти – смт Шацьк, с. Мельники, с. Світязь, с. Піща. Саме серед цих команд розгорілася запекла боротьба за головний футбольний приз, – пише Район Шацьк.

Першими на поле після жеребкування вийшли команди шкіл Піща та Мельники. Останнім таки вдалося вирвати перемогу у своїх сусідів, забивши у їхні ворота два м’ячі. Натомість у свої ворота не пропустили жодного гола.

Боротьба за вихід у фінал між Світязем та Шацьком булла напруженною, протее сильнішими таки виявилися шацькі футболісти зі школи-гімназії: вони у ворота суперників реалізували три голи, натомість світязяни спромоглися у відповідь забити лише два м’ячі.

У результаті за кубок району боролися Шацьк та Мельники. І чи то попередня гра так виснажила мельниківську команду, чи то суперники зі школи-гімназії таки на голову виявилися більш вправними, але результат гри 6:1 таки поставив остаточну крапку та без сумнівів підтвердив: володарями кубка району стали команда вчителя фізичного виховання Ігоря Борсука з Шацької школи-гімназії. Другими, відповідно, стали мельниківські школярі.

За третє місце боролися футболісти зі Світязя та Піщі. Їхній поєдинок закінчтвся з рахунком 1:2 на користь Світязя.

А почесну місію – вручити грамоти та кубок переможцям – футболістам ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –гімназія смт Шацьк» доручили ветерану фізкультурного руху Василю Семенюку.

<

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*