Відбувся конкурсний відбір на посаду директорів двох шкіл Любомльщини

11.09.2019 / Новини

Цьогоріч 6-го вересня вперше відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Хворостівського НВК та Гупалівської ЗОШ.

Згідно протоколу працювало 12 членів конкурсної комісії, до складу якої входили представники райдержадміністрації, районної ради, батьківських комітетів, – повідомляють на сайті Любомльської РДА.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації  Олександр Устименко.

На початку  засідання голова конкурсної комісії, начальник  відділу освіти, науки та інновацій райдержадміністрації Анастасія Савош  проінформувала про тривалість та процедуру проведення тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та процедуру проведення перевірки професійних якостей  конкурсантів (вирішення ситуативних завдань).

Згідно результатів конкурсу переможцями на заміщення вакантних посад директора Хворостівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» стала Янюк Олена Володимирівна; Гупалівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – Сиротюк Валентина Сергіївна. В трьохденний термін із ними буде укладено контракт згідно чинного законодавства.

Рекомендовано Янюк Олену Володимирівну на посаду директора Хворостівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»; Сиротюк Валентину Сергіївну на посаду директора Гупалівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на умовах контракту.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*