Відбувся благодійний онлайн-аукціон для порятунку маленької онкохворої жительки Машева

14.06.2020 / Новини

Певно, багатьом відома історія сім’ї Каліщуків із села Машів, у яких захворіла донечка Анастасія, якій скоро виповниться три рочки. У дівчинки небезпечний діагноз – пухлина головного мозку.

Щоб підтримати сім’ю, до редакції «Кордону» звернулася художниця з Любомля Інна Костюк, яка повідомила, про намір провести благодійний онлайн-аукціон.

Дівчина вирішила виставити на продаж «з молотка» свою картину під назвою «Квіти добра», а зібрані кошти відправити на лікування дівчинки. Стартова ціна становила 500 гривень, мінімальний крок ставки — 50 грн.

Для проведення аукціону у Viber була створена спеціальна група, до якої могли долучитися всі охочі. Аукціон тривав три дні і закінчився 11 червня об 11.00 год.

Як повідомила організаторка Інна Костюк, картина була продана за 900 гривень. Щоправда, переможець аукціону, очевидно, вирішив заокруглити і перерахував сім’ї хворої дівчинки 1000 грн.

«Кордону» вдалося поспілкуватися з переможцем. Ним виявився підприємець з Любешова, пан Микола. Чоловік періодично долучається до подібних акцій, але не вважає це приводом для піару і саме тому попросив не вказувати його прізвища.

«Про аукціон дізнався в одному з Інтернет-ЗМІ Волині, відразу ж вирішив відгукнутися, — каже пан Микола. — Діяв не тільки за покликом серця — сподобалася також сама ідея аукціону, його формат. Спробую втілювати щось подібне й сам».

Ми дякуємо пану Миколі за його доброту, чуйність і щирість, нехай Господь повертає йому сторицею.

Тим часом, маленькій Настуні вже провели первинну операцію, під час якої взяли зразок з пухлини на дослідження.

Усі небайдужі люди які готові допомогти фінансово сім’ї Каліщуків, можуть зробити це, переказавши кошти на картку ПриватБанку 5168 7574 0365 3365  (Каліщук Катерина Павлівна). Контактний телефон для довідок: 096-5895498 (Каліщук Іван Миколайович).

ЗАУВАЖИМО! Виявляється у Любомлі з’явилися шахраї, які, певно дізналися про біду Каліщуків і збирають гроші нібито на лікування їхньої доньки, хоча батьки нікого про це не просили. Тож, допомагаючи, зверніть увагу, на чию картку ви надсилаєте кошти (батьків чи “благодійників”).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*