Відбулася сесія Любомльської райради

16.01.2019 / Новини

У середу, 16 січня, відбулася позачергова сесія Любомльської районної ради.

Загалом, на розгляд всього лиш трьох питань порядку денного депутатам знадобилося 25 хвилин. Щоправда, початок засідання затримали на майже такий самий відрізок часу — саме стільки довелося чекати, доки збереться кворум.

Щодо конкретних рішень, то депутати передали із районної комунальної у власність Вишнівської ОТГ нерухоме майно установ медичної та освітянської галузей, розташоване на території колишньої Машівської сільради, яка, нагадаємо, нещодавно приєдналася до Вишнева.

Від плати за оренду майна районної комунальної власності було звільнено райдержадміністрацію, управління соцзахисту, Любомльське відділення виконавчої дирекції Фонду для надання соціальних послуг застрахованим особам, міський територіальний центр соціального обслуговування та відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини міськради.

Також від відшкодування витрат на утримання майна звільнено відділення гемодіалізу, яке є структурним підрозділом Луцької міської клінічної лікарні і розташовується у приміщенням ТМО.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*