Відбулась позачергова сесія Вишнівської сільради: які питання розглянули

22.10.2019 / Новини

Вчора, 21 жовтня, відбулась позачергова сесія Вишнівської сільської ради.

Про це йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

На порядок денний були винесені наступні питання:

1.Про затвердження порядку денного 50  позачергової сесії Вишнівської сільської ради сьомого скликання. Доповідав : сільський голова Сущик В.С.

2.Про виділення матеріальної допомоги з сільського бюджету. Доповідав: головний бухгалтер відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності  Булавчук Л.Я.

3.Про ліквідацію Машівської сільської виборчої комісії. Доповідав : сільський голова Сущик В.С.

4. Про надання дозволу на списання з балансу Вишнівської сільської ради приміщення ФАПу  в с.Римачі. Доповідав: головний бухгалтер відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності  Булавчук Л.Я.

5. Про надання дозволу на списання паливного котла. Доповідав: головний бухгалтер відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності  Булавчук Л.Я.

6. Про  погодження договорів оренди нежитлових приміщень. Доповідав: сільський голова Сущик В.С.

7. Про  погодження на укладення  договору оренди  нерухомого майна Вишнівської сільської ради. Доповідав: сільський голова Сущик В.С.

8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.12.2018 року №43/2018-6 «Про бюджет Вишнівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». Доповідав: начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Ющук Л.В., та земельні питання.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*