Організація ветеранів АТО Шацького району готується до поїздки у зону бойових дій

27.04.2016 / Новини

Педагогічний колектив та учні школи села Підманове Шацького району вже неодноразово організовували різні заходи, аби зібрати кошти та усе необхідне бійцям у зону АТО. То ярмарку влаштують, то акцію допомоги, а тепер провели збір теплих речей та продуктів харчування.

27-го квітня громадська організація ветеранів АТО Шацького району завітала у школу, аби забрати допомогу та передати воїнам АТО на Схід.

Діти та вчителі написали листи підтримки бійцям АТО, принесли чимало теплих речей та продуктів харчування. За такий благодійний внесок голова організації Віталій Бонк та старший сержант Юрій Пех висловили щиру вдячність. Адже будь-яка допомога – чи матеріальна, чи фінансова – є важливою та неабияк потрібною.

Директор школи Олена Герасимук стверджує, що учні зацікавлені допомагати бійцям, оскільки вже у своєму юному віці розуміють усю знащучність своєї роботи, вагомість допомоги і навіть вважають себе маленькими волонтерами.

“Дякуємо усім, хто допомагає. Радує те, що учні організували збір речей та продуктів швидко, оскільки від попередньої нашої зустрічі пройшло не так багато часу. “, – подякував Віталій Бонк.

Юрій Пех за здійснену благодійну акцію пообіцяв передати для учнів прапор України, підписаний окремою бойовою комендатурою “Луцьк-2” 6-го блокпоста.

Поїздку в зону АТО планують здійснити після Великодня та передати для хлопців ще й великодніх страв, пасок, крашанок, аби усі солдати відчули свято там, на передовій, як вдома.

Віталій Бонк запевняє, що допомозі раді завжди і від кожного. Хлопцям потрібна наша пітримка та увага. Тож голова організації звертається до небайдужих людей допомогти зібрати усе необхідне та відправити на Схід.

_DSC0029

_DSC0028 _DSC0040 _DSC0051 _DSC0056_DSC0062

_DSC0088

 

1 Коментар Організація ветеранів АТО Шацького району готується до поїздки у зону бойових дій

  1. Та, Шацькі АТОшники- вже тут, з повною Газелькою. Зайдіть до Андрія на сторінку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*