Верховна Рада прийняла історичне рішення для України, – Андрій Набойчик

24.01.2018 / Новини

Ухвалення законопроекту, що визнає Росію країною-агресором, а ОРДЛО і Крим – окупованими територіями – це історичне рішення.

Це – демонстрація єдності всього українського народу у боротьбі з ворогом. Важливо й те, що у нас з’явилися правові механізми припинити шантаж з боку Росії.

Таку думку висловив фахівець з організаційної роботи Любешівської районної організації політичної партії «Народний фрон» Андрій Набойчик. Повідомляє про це прес-служба Волинського обласного осередку партії.

«Голосування за законопроект 7163 – це наша принципова позиція «Народного фронту». Наші депутати більше року лобіювали рішення в парламентських комітетах, переконували колег з БПП і коаліції, щоб об’єднавши розрізнені законопроекти, ми спільно все ж досягли консенсусу – усе заради збереження суверенітету держави. І саме депутати «Народного фронту» наполягли, аби із законопроекту виключили «мінські домовленості», – розповів Набойчик.

Як приклад єдності в українському парламенті, представник політсили впевнений, що сьогодні важливіше ставити національні інтереси вище партійних. І тепер в Раді чекають подальших дій президента і міжнародної спільноти щодо реалізації положень Закону про деокупацію і відновлення територіальної цілісності України.

«Насамперед йдеться про продовження і розширення санкцій та дипломатичного тиску на Росію – країну-агресора. Україна повинна отримати летальну і військову техніку. І тільки Рішення Ради Безпеки ООН дасть право на введення до окупованих районів Донбасу миротворців ООН, але на умовах, які виставить Україна», – впевнений він.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*