Веломандрівка до Європи від нововолинців

08.03.2016 / Новини

Нововолинські аматори з команди вирішили після «зимової сплячки» здійснити мандрівку на велосипедах до сусідньої країни – Польщі. Їм вдалося здолати відстань у 110 кілометрів за 8 годин, при цьому перетин кордону зайняв всього 10 хвилин.

Про це один із учасників веломандрівки Олег написав у листі Інформаційному агентству Волинські Новини.

З його слів, до Польщі він із друзями вирушили 6 березня. Для себе обрали маршрут «Нововолинськ-Угринів-Долгобичув-Америка-Мірче». Загальна відстань – 110 кілометрів. Погода неабияк сприяла мандрівникам. А перетин кордону зайняв лічені хвилини.

«На стороні сусідів хороша дорога та красиві краєвиди.Водії при обгоні, зменшували швидкість та вмикали повороти), – не так як у нас: обганяють на швидкості 150 кілометрів і на відстані 50 сантиметрів.Були приємно здивовані, коли потрапили в «Америку». Давай одразу робити фото).Доїхали до Мірче,глянули на лічильники – 56 кілометрів, і зрозуміли,що час повертатися додому. Зайшли до склепу, купили по йогурту,підживилися та вирушили в зворотньому напрямку.Чесно кажучи, назад було важко їхати таку відстань після зимової сплячки). Тепер у планах часто їздити до сусідів.Запрошуємо всіх охочих приєднуватися до нас! Будем раді бачити!», – написав на своїй сторінці у Фейсбук учасник веломандрівки Олег.

ff

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*