Веб-порталом електронних послуг пенсійного фонду користується вже майже 300 жителів Любомльщини

01.11.2017 / Новини

Попри те, що веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України функціонує вже три роки, популярності серед жителів Любомльщини він набуває тільки нині: зараз ресурсом користується понад 270 осіб, і ця кількість постійно зростає, повідомляють у Шацько-Любомльському об’єднаному управління Пенсійного фонду.

Користувачами сервісу можуть бути не тільки пенсіонери, а й всі, хто сплачує внески до Пенсійного фонду. Людина може самостійно ознайомитися зі своїми персональними даними в реєстрі застрахованих осіб, переглянути матеріали пенсійної справи, що позбавляє необхідності витрачати час на відвідування органів Пенсійного фонду.

Водночас працюючі можуть контролювати недобросовісних роботодавців та вчасно відреагувати на відсутність сплати внесків чи незарахування страхового стажу. Адже в більшості випадків воно проводиться лише при виникненні права на пенсію, — переконують у Шацько-Любомльському управлінні ПФУ.

За допомогою веб-порталу можна також дізнаватися про стан розгляду заяв, скарг, запитів, поданих в електронному вигляді, попередньо записатися на прийом до органів Пенсійного фонду України.

Оскільки веб-портал надає доступ до персональної інформації, для реєстрації необхідно звернутися особисто до управління Пенсійного фонду України в м. Любомлі за адресою: м. Любомль, вул. Костельна,5, кабінет №7 і написати відповідну заяву за наявності паспорта, ідентифікаційного коду чи пенсійного посвідчення та їх копій.

Детальніше про правила користування та порядок реєстрації на ньому можна дізнатись безпосередньо на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за адресою: http://portal.pfu.gov.ua

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*