Вчителі шкіл Вишнівської сільради обмінялись досвідом психолого-педагогічної роботи

29.10.2019 / Новини

23 жовтня відбулося засідання міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання вчителів позаурочної діяльності закладів освіти Вишнівської сільської ради.

Про це повдомляє Комунальна установа “Методичний центр” Вишнівської сільської ради.

На засіданні на тему: «Система психолого-педагогічної роботи під час адаптації п’ятикласників до нових умов навчання» були присутні класні керівники п’ятих класів, практичні психологи та соціальні педагоги.

В рамках заходу присутні педагоги прослухали інформативне повідомлення практичного психолога Оксани Драган щодо основних проблем сучасних п’ятикласників, форм роботи для подолання цих проблем, а також щодо ролі батьків у цей, так званий «кризовий» період.

Учасники семінару мали змогу переглянути майстер-клас практичного психолога Машівського НВК Віктора Домаля з учнями 5 класу на тему «Пізнай себе!».

Використані на занятті руханки, вправи та психотехніки допомогли не лише краще усвідомити дітям власне «Я», а й стали хорошим прикладом для згуртування дитячого колективу та кращого пізнання одне одного.

Під час засідання учасники поділились власними порадами щодо адаптації 5-класників та обмінялись досвідом щодо психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*