Вчитель історії з Любомля взяв участь у педагогічних читаннях (ФОТО)

22.10.2017 / Новини

10 жовтня у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулися педагогічні читання «Шкільництво на Волині у міжвоєнний період», приурочені до 125-річчя від дня народження Генрика Юзевського.

Почесним гостем заходу був віце-консул Республіки Польща в Луцьку Марек Запур.

У педчитаннях взяв участь вчитель історії Кривдік Г.В. з доповіддю «ЗОШ №2 м.Любомля: минуле і сучасне», – інформує сайт навчального закладу.

У своєму виступі він описав основні етапи з історії закладу у польський період (1938-1939 роки), продемонстрував світлини того часу, згадав про найважливіші події й у інші періоди школи, назвав керівників закладу, основні здобутки.

Особливу увагу приділив українсько-польським взаєминам на сучасному етапі, а саме спільному проекту ЗОШ №2 та комплексом навчальних закладів с.Дорогуськ з Польщі «Два береги» та «Два береги – 2». У кінці виступу було наголошено на подальшому розвитку та співпраці українського та польського шкільництв та подальшому поглибленні добросусідських взаємин.

У 2018-му році наша школа святкуватиме своє 80-річчя, тож презентація закладу на обласному рівні напередодні такого ювілею була доречною.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*