Василь Голядинець здійснив виїзний прийом у селі Пульмо (ФОТО)

01.03.2017 / Новини

Днями голова районної державної адміністрації Василь Голядинець здійснив виїзний прийом громадян у селі Пульмо.

Спільно з очільником району прийом громадян проводили начальник відділу Держгеокадастру в Шацькому районі Віталій Юрчук та начальник відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації Ольга Романська.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Під час прийому громадян порушувалися питання щодо надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Разом із сільським головою Русланом Кушніром обговорено ряд питань щодо проекту землеустрою.

Питання, що потребують детальнішого вивчення, голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль та дав доручення відповідним підрозділам вирішити їх по суті.

Після закінчення прийому громадян делегація в такому ж складі відвідала заклади, що знаходяться на території Пульмівської сільської ради. Зокрема побували в місцевій школі, в якій навчається 170 учнів. Під час огляду директор навчального закладу Валентина Куран порушила питання щодо завершення заміни старих вікон на пластикові, що дало б можливість зменшити тепловтрату в закладі та ряд інших питань.

Також представники влади відвідали дошкільний навчальний заклад, сільський будинок культури та лікарську амбулаторію. Лікар Володимир Дубаніч представив працівників медичного закладу та зазначив, що в цьому році планується провести поточний ремонт амбулаторії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*