Вартість пасок у магазинах Любомля цьогоріч

14.04.2017 / Новини, Статті

З самого ранечку господині хазяюють на кухні, готуючи Великодні смаколики, зокрема й паску. І поки дівчата з чистими помислами та молитвою трудяться над приготуванням святої хлібини, на поличках магазинів уже кілька днів красуються білі шапочки запашних виробів.

Другий рік поспіль своїм відвідувачам пропонують паски власного виробництва працівники місцевого супермаркету. Перша невеличка порція потрапила на прилавки цього та ще кількох магазинів нашого міста ще у середу. За процесом спостерігали і ми.

Приготування особливої випічки, як і годиться відбувається у цілковитій тиші, за непримітними дверима одного з відділів супермаркету. Пройшовши через склад безлічі продуктів ми піднімаємося на другий поверх на кухню, де якраз біля випічки біткалися Марія та Ірина. Тут, у невеликій кімнаті облаштовані піч, спеціальна машина для вимішування тіста та дві шафки, де якраз вистоювалися перші пасочки.

Молода господиня Марія Дрозд розповідає: «Вдома я також уже кілька років використовую рецепт за яким печемо пасочки в магазині, він провірений. Щоб хліб вдався, обов’язково постимось».

Обрати на свій смак та гаманець ви можете паску приготовлену зі звичайних продуктів або ж з інгредієнтів суто домашнього виробництва. Ціна першого коливається від 10грн (250г.) до 26,45грн (800г), другого — від 12грн (250г) до 41,75грн ( 850г).

Ангеліна Мосієвич

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*