В Устилузі через “страйк” митників – транспортний колапс (фото, відео)

17.11.2016 / Новини

На митному пункті “Устилуг” прикордонники Львівського загону припинили здійснювати сервісне обслуговування транспортних засобів, які рухаються за кордон.

Про це вчора ввечері вони повідомили міського голову Устилуга Віктора Поліщука – меру прийшло смс-повідомлення на телефон, – пише БУГ.

Конкретної причини, через яку прикордонники відмовилися контролювати митний пункт, не повідомляється. Відомо, що вчора ними було прийняте внутрішнє розпорядження. У Львівському загоні вважають, що контролюючі функції має виконувати поліція.

Біля пункту пропуску вишикувались кілометрові черги автомобілів. Автівки простоюють вздовж головної вулиці міста. Жителі Устилуга незадоволені ситуацією, що склалася.

Раз на півгодини до митного пункту приїздять патрульні. Мер Устилуга намагається втримати ситуацію під контролем.

З неофіційних джерел виданню ВолодимирМедіа стало відомо, що прикордонники Львівського прикордонного загону, нібито, зняли свій пост після виступу народного дерутата Ігоря Гузя на трибуні Верховної Ради України. Пропонуємо вашій увазі відео, яке, нібито, так сильно образило прикордонників.

Нагадаємо, про що говорив Ігор Гузь у своєму виступі:

В Устилузі - транспортний колапс через «страйк» митників

В Устилузі - транспортний колапс через «страйк» митників

4 Коментарів В Устилузі через “страйк” митників – транспортний колапс (фото, відео)

  1. Хай трохи працюють, а не тільки хабарі беруть. Сволота вже й на Піщі транзитникам дають ще один талон і збивають 50 грн. не за шо…..

  2. Спочатку хай влада зробить нормальні робочі місця і нормальну зарплату,тоді може корупції поменьшає.Як люди можуть працювати і виживати за наші мізерні зарплати,корупція була є і буде а все винні наші слуги народа,як людина може працювати на роботі,заробляти менше а ніж треба заплатити комунальні,це маразум!позор позор,позор нашій владі це вони зробили черги і заставили людей виживати і піднімати польщу!Вибачте за помилкі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*