В усіх селах Шацької громади планують відновити освітлення

20.02.2018 / Новини

У програмі соціально-економічного розвитку Шацької ОТГ заплановано чимало робіт із благоустрою населених пунктів.

Про це пише Район.Шацьк.

Зокрема, в програмі розвитку на 2018 рік передбачено виготовлення проектно-кошторисної документації та капітальний ремонт вулиць 8 Березня, Лесі Українки, Садова, 1 Грудня в смт Шацьк, будівництво світлофора на перехресті вулиць 50 р.Перемоги та Шковороди, ремонт тротуарів по вулицях Шковороди (від вул. Садова до автобусної зупинки по вул. Шковороди), Степана Шковороди (від Ощадбанку до вул. Незалежності), Шевченка (від військкомату до церкви), обидві сторони тротуару по вулиці 1 Травня (від скверу Т.Шевченка до вул..Природна), Незалежності (від церкви до казначейства – 2 сторони), 50 р.Перемоги (від автостанції до Шацького РЕМ).

Реконструювати освітлення в цьому році заплановано на вулицях в селах Кропивники, Вілиця, Плоске, Мельники (вул.Нова), завершити роботи з каналізування, реконструкції скверу імені Т.Шевченка та меліоративної мережі в Шацьку.

Передбачено у планах добудову ІІІ черги Шацької школи-гімназії, капітальний ремонт систем опалення ДНЗ №1 (разом з утепленням фундаменту) та школи в с.Прип’ять, ремонт СБК в с.Прип’ять, клубів у селах Пехи і Положево, залу засідань селищної ради, ремонт обелісків Слави в с. Вілиця та смт Шацьк, встановлення огорожі на старому кладовищі в Шацьку, школах сіл Прип’ять, Пехи, Самійличі, встановлення вікон в школі с.Мельники.

У планах – поповнити громаду технікою та придбати шкільний автобус, автогрейдер та сміттєвоз.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*